دل نوشته

طرز تهیه آبگوشت لپه و لیمو عمانی

دوشنبه, ۱۲ مرداد ۱۳۹۴، ۰۹:۳۵ ق.ظ

مواد لازم:

  1. گوشت ماهیچه یا استخوان سردست گوشفندی و کمی دنبه ۷۵۰ گرم
  2. لپه ……………………………………………………. ۵۰ گرم
  3. لیمو عمانی …………………………………………. ۴ تا ۵ عدد
  4. پیاز متوسط ……………………………………….. ۲ تا ۳ عدد
  5. نمک و فلفل ……………………………………….. به مقدار کافی
  6. زردچوبه ……………………………………………. ۱ قاشق مرباخوری

      منبع: سایت دکتر روازاده

                                    

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده و تا حدی سرخ می‌کنیم که طلایی شود. سپس لپه را شسته و با پیاز کمی تفت می‌دهیم. گوشت را تکه تکه می‌کنیم و داخل پیاز و لپه می‌ریزیم و با حرارت ملایم میجوشانیم تا آبِ گوشت کشیده شود. زردچوبه را اضافه کرده و بهم می‌زنیم. سپس ۵ تا ۶ لیوان آب سرد داخل مواد می‌ریزیم تا جوش بیاید. پس از جوشیدن آب، لیمو عمانی را تکه تکه می‌کنیم و هسته‌ی آن را می‌گیریم و داخل آبگوشت می‌ریزیم اگر با مقدار آب تعیین شده گوشت نپزد، مقداری آب گرم جوشیده به آن اضافه می‌کنیم.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

www.doostqurani.ir/

دوست قرآنی" href="http://doostqurani.ir/">دوست قرآنی

www.doostqurani.ir/

دوست قرآنی" href="http://doostqurani.ir/">دوست قرآنی