طرز تهیه آبگوشت لپه و لیمو عمانی
دوشنبه, ۱۲ مرداد ۱۳۹۴، ۰۹:۳۵ ق.ظ
مواد لازم:
- گوشت ماهیچه یا استخوان سردست گوشفندی و کمی دنبه ۷۵۰ گرم
- لپه ……………………………………………………. ۵۰ گرم
- لیمو عمانی …………………………………………. ۴ تا ۵ عدد
- پیاز متوسط ……………………………………….. ۲ تا ۳ عدد
- نمک و فلفل ……………………………………….. به مقدار کافی
- زردچوبه ……………………………………………. ۱ قاشق مرباخوری
منبع: سایت دکتر روازاده
طرز تهیه:
پیاز را خرد کرده و تا حدی سرخ میکنیم که طلایی شود. سپس لپه را شسته و با پیاز کمی تفت میدهیم. گوشت را تکه تکه میکنیم و داخل پیاز و لپه میریزیم و با حرارت ملایم میجوشانیم تا آبِ گوشت کشیده شود. زردچوبه را اضافه کرده و بهم میزنیم. سپس ۵ تا ۶ لیوان آب سرد داخل مواد میریزیم تا جوش بیاید. پس از جوشیدن آب، لیمو عمانی را تکه تکه میکنیم و هستهی آن را میگیریم و داخل آبگوشت میریزیم اگر با مقدار آب تعیین شده گوشت نپزد، مقداری آب گرم جوشیده به آن اضافه میکنیم.
- ۹۴/۰۵/۱۲